Biografie

Bassta is een coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten, die sinds 2002 de podia onveilig maakt en de muzikale uitdaging aangaat met hun publiek.

De bandleden hebben ruime ervaring opgedaan in diverse formaties alvorens hun avontuur aan te gaan binnen de Bassta gelederen, wat de muzikale kwaliteit en live performance ten goede is gekomen. Direct slagvaardig tot prestaties komen is dan ook de drijfveer van deze band.

Bassta is graag gezien tijdens openbare evenementen, maar leent zich ook uitstekend voor privé feesten. Dat Bassta vaak wordt teruggevraagd door een organisator zegt al genoeg. Zo heeft deze band in de loop der jaren het podium mogen delen met diverse nationale artiesten, waaronder:
De Dijk, Rowwen Hèze, Van Dik Hout, De Kast, Pater Moeskroen, Mooi Wark, Memphis Maniacs en Guus Meeuwis. Of tijdens artiestenavonden met o.a. Nick & Simon, 3JS en Jan Smit.

Met deze staat van dienst, weet Bassta inmiddels dan ook precies met welk repertoire zij het publiek dient te bevredigen. Daarom spelen zij de lekkerste klassiekers plus de recentere hits uit het Pop, Rock- en Nederpoparchief. Tevens weet Bassta een jaren 70 sfeer te creëren met de bekende Dance Classics. Maar ook liefhebbers van Female Pop/Rock en Popduetten komen aan hun trekken.

Ondanks dat deze coverband bestaat uit zes muzikanten, zijn zij in staat om een muzikale bezetting neer te zetten, waar menig podium te klein voor is.

Kortom, wil je een geslaagd feestje bouwen, dan is bij deze jouw twijfel weggenomen.

Bassta bestaat uit de volgende goedgemutste muzikanten:

Jos Dobbe – drums en vocals
Michael de Mooij – basgitaar
Tim Ekkelboom – gitaar
Marcel Hogenboom – toetsen en vocals
Laura de Best – lead vocals
Mark Pathuis –  lead vocals

Leave a Reply