reviews

reviews
4,7 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.7 out of 5 based on 22 reviews.

"Een aanrader"

★★★★★
Een week na de feestavond krijg ik nog steeds complimenten over de band Bassta. Met deze band hoef je als organisator van een feest niet ongerust te zijn; zij krijgen iedereen op de dansvloer. 29 juni 2019 gaat in de boeken als een bijzonder warme avond maar daar heeft de band zich niets van aangetrokken. Er was al snel een 'klik' met het publiek en daar gaat het uiteindelijk om. Organiseer je een feest dan is mijn advies om Bassta te boeken. Zij hebben een repertoire voor elk wat wils, zijn enthousiast, een prima samenwerking vooraf. kortom een geweldige band. Het plezier straalt er van af. Ik zou ze zo nog een keer boeken.
- Door: Hans Kriek Feestdatum: 29-06-2019 Feestlocatie: vv SCH'44 te Harmelen

"Één groot feest!"

★★★★★
Bright Living bestaat dit jaar 10 jaar en dit hebben wij gevierd met een een waanzinnig jubileumfeest. Bassta is een feestband met goede zangers en goede muzikanten die een divers repertoire spelen. Van nieuwe tot oude klassiekers, alles kwam voorbij! Ze zorgde voor een ontspannen sfeer met leuke interacties met het publiek. Echt een aanrader voor elk evenement, verjaardag, trouwerij of bedrijfsfeest!
- Door: Nicole Feestdatum: 13-04-2019 Feestlocatie: Bright Living 10 jarig jubileum, Wassenaar

"Wat een fantastische band, een groot feest."

★★★★★
Bassta heeft voor ons de muziek verzorgd tijdens ons trouwfeest. vanaf het begin tot het einde wat het een groot succes. Al onze gasten waren onder de indruk over de verschillende soorten muziek en de passie en enthousiasme van Bassta. absoluut een aanrader. Ook het contact voorgaand aan de trouwdag was goed, geen gedoe en alles werd en was goed geregeld. als je opzoek bent naar een top band voor je feest.. niet verder zoeken!!
- Bart en Anouk int Veld | Feestdatum: 29-03-2019 Feestlocatie: Landgoed Keukenhof, Koetshuis

"Succes gegaandeerd"

★★★★★
Met bassta op onze bruiloft hebben een topavond beleefd. Vanaf de eerste klanken is het een groot feest geweest. Vooraf aangegeven wat we wel en niet wilde en dat er een opbouw in moest zitten. Altijd spannend of Dit dan ook gebeurd maar dit hebben ze perfect gedaan. Wij als bruidspaar hebben echt genoten en ook de gasten hebben een mooi feest gehad. Veel mensen die tijdens de feestavond al aangaven dat ze het een leuke band vonden. Muzikaal klopt het. Met bassta is succes gegarandeerd. Voor de bandleden in ieder geval heel erg bedankt voor de mooie avond. Jullie waren fantastisch
- Door: Joost Feestdatum: 28-09-2018 Feestlocatie: Kasteel woerden

"Geweldig"

★★★★★
In 1 woord geweldig. Prettige en toegankelijke band waar je goede afspraken mee kunt maken. Ze hebben van ons huwelijksfeest een geweldige avond gemaakt.
- Door: Familie Hoeboer Feestdatum: 31-08-2028 Feestlocatie: Fokker Event Center in Hoofddorp

"Fijne mensen ,Top Act!"

★★★★★
Betrokken en met veel passie spelende band met een goed contact met het publiek. Zij bezorgden ons een geweldige avond in het Dorpshuis... het plezier druipt er vanaf!
- Door: Ton van der NIet Feestdatum: 07-09-2018 Feestlocatie: dorpshuis Valkenburg (zh)

"Super"

★★★★★
Voor ons 25 jarige huwelijksfeest via Bandzoeker een aantal bands bekeken, waarbij de band Bassta ons het meest aansprak. We konden onze wensen aangeven, waarmee de band prima rekening hield; er was spontaan en warm contact. De band heeft fantastisch gespeeld, ons een geweldig bruiloftsfeest bezorgd met mooie muziek, die door de band goed op onze gasten werd afgestemd. Daardoor werd ook een heel mooie sfeer gecreëerd, voor zowel jong als oud. Wij zijn super tevreden, en met ons ook onze gasten. We hebben van hen veel complimenten over Bassta gehad!
- Door: f.vanbeek Feestdatum: 21-10-2017 Feestlocatie: wijchen

"Leuke band, gezellige muziek"

★★★★☆
We waren positief gestemd over de band. Ze dachten ook mee om kleding aan te trekken in het thema. Er waren iets minder mensen dan verwacht, dus dat was voor hen wat lastig. Maar voor de mensen die er waren hebben ze een gezellig optreden gegeven.
- Door: Lisette Barsingerhorn Feestdatum: 24-06-2017 Feestlocatie: Tennisvereniging Elzenhagen

"zeer goed"

★★★★☆
professionele band die de sfeer goed aanvoelt en een optreden geeft waar nog een ziel inzit
- Door: plein bij t vierkantje Feestdatum: 01-01-2017 Feestlocatie: berkel en rodenrijs

"Super gezellige band"

★★★★☆
Band speelde goed. Interactie was goed met het publiek en onderling was de eenheid goed te zien.
- Door: Stichting DCV Feestdatum: 12-11-2016 Feestlocatie: Party centrum Onder Ons.

"In één woord: GEWELDIG!"

★★★★★
Onze ervaring met Bassta is in één woord geweldig. Zij hebben gespeeld op onze bruiloft op 10 september: een groot feest. Ook over de aanloop naar het feest zijn we zeer tevreden: we hebben gezellig en met veel plezier kennis gemaakt tijdens een repetitie en alle onze wensen/ vragen zijn ingewilligd. Deze jongens en dame hebben ontzettend veel plezier in wat ze doen. En dat doen ze ook nog eens ontzettend goed! Hele goede muzikanten dus, en daarnaast ook toffe en gezellige mensen! Met een geweldige backline (instrumenten, geluid en licht) is de ideale combinatie compleet. Wij zouden ze morgen zo weer boeken. Dus ben je momenteel aan het zoeken naar een goede band, stop ermee en go for it: Bassta!
- Door: Ruud en Ivon Feestdatum: 10-09-2016 Feestlocatie: Dudok

"Geweeeeeldig"

★★★★★
Superband met een enorme uitstraling die gelijk weet wat het publiek wil en ze dat ook geeft zodat vanaf de eerste tune het feest al begint. Het repertoire omvat echt alles en niets is te dol. En dit voor een maandagavond voor een bruiloft met 100 gasten. Iedereen heeft enorm genoten van jullie optreden en de vraag naar mij de gehele avond waar hebben jullie deze geweldige band vandaan en die wil ik ook. Nogmaals alle leden en crew namens mij en mijn vrouw bedankt voor deze onvergetelijke avond.
- Door: Paul Ten Teije Feestdatum: 26-09-2016 Feestlocatie: De Koning te Alkmaar

"Leuke Band!"

★★★★☆
Ze hebben de gasten bij de familiedag weten te vermaken zeker een goede band, en leuke mensen houden ook wel van een geintje.
- Door: DBSoundsystems Showproducties Feestdatum: 27-08-2016 Feestlocatie: Sapa Aluminium Hoogezand

"Geweldig!"

★★★★★
Echt zeer de moeite waard en voor ieder wat wils, erg mooi gespeeld en gezongen. Ook voor onze Duitse gasten werd er in het Duits gespeeld. Ten alle tijden aan te bevelen.
- Door: Kitty Feestdatum: 01-01-1970 Feestlocatie: Recreatiepark de Veerstal

"Geweldig feest!"

★★★★★
Wat een fantastisch feest was het, een prachtige afsluiter van onze onvergetelijke dag. De sfeer was echt goed, Bassta is een super goede band met een breed repertoire. Speciaal voor ons Brabant van Guus Meeuwis gespeeld, aangezien onze roots daar liggen en het feest ook in Brabant plaatsvond. Super dat jullie zo'n lange reistijd over gehad hebben om te spelen op onze bruiloft. Het was echt super! En we hebben alleen maar lovende reacties gehad, iedereen vond het zo goed. De zang en muziek was perfect.Echt een aanrader! Heel erg bedankt!!
- Door: Gasseling Feestdatum: 03-06-2016 Feestlocatie: De Biestheuvel

"Feest van herkenning"

★★★★★
Wat een geweldige band met een grote diversitiet in muziek. Zowel jong als oud hebben genoten van de herkenbare nummers die Bassta op onze bruiloft speelde. Echt een feest van herkenning voor iedereen! Top!
- Door: Anita Braakhekke Feestdatum: 08-08-2016 Feestlocatie: Klarenbeek

"Bassta was top!"

★★★★★
Bassta speelde bij ons op de feestavond ivm het 25 jarige jubileum van de tennisclub. Bassta voldeed volledig aan de verwachtingen. Goede (cover) muziek met met uitstekende zangers en zangeres. Voelde feest en publiek goed aan.
- Door: Michel Goedkoop Feestdatum: 25-06-2016 Feestlocatie: Tc Elzenhagen

"super"

★★★★★
bassta bied iedere keer kwaliteit en elk optreden is een feestje topband jammer van het weer maar volgend jaar weer
- Door: j t woutersen Feestdatum: 01-01-1970 Feestlocatie: plein berkel en rodenrijs

"Super!"

★★★★★
Super leuke avond! Mede door de inzet, spontaniteit en afwisseling in repertoire van de band! Voor iedereen zat er wel wat bij! Top avond!
- Door: Sangers Feestdatum: 09-04-2016 Feestlocatie: Utrecht

"Super geslaagd feest"

★★★★★
Mede dankzij Bassta hebben we een heel erg geslaagd feest kunnen vieren met het team. Er werd veel gedanst en er hing een goede sfeer.
- Door: Evi van der Meer Feestdatum: 18-03-2016 Feestlocatie: Musicon Den Haag

fantastisch optreden, geweldig geluid en swingende band!

★★★★☆
De keuze voor Bassta was prima, we hebben bijna de hele avond gedanst! Goed ingespeeld en een lekker geluid. Het was super!
- Door: Nicole Feestdatum: 13-06-2015

"GEWELDIG FEEST"

★★★★★
Basta heeft van het begin tot het eind gezorgd voor een knal feest, en zelfs op een locatie waar een decibel limiet is was het TOP! Een van de leukste dingen tijdens de voorbereidingen van de bruiloft was de repetitie kijken bij basta! Feestdatum: 10-04-2015
- Door: Erwin Vork Feestdatum: 10-04-2015